Articole

Aceste articole pot constitui un inceput pentru cei in cautare de idei de promovare pentru afacerea lor. Daca vrei sa fi notificat la publicarea unui articol nou pe site-ul nostru, aboneazate la newsletterul Mindlens.

Comunicarea identitatii online

Comunicarea identitatii online

Cai de comunicare a identitatii online pentru afacerile mici si intreprinzatorii online

Stiluri de promovare

Stiluri de promovare

Planul de branding este unic pentru fiecare produs, serviciu sau companie. Vezi doua puncte de vedere diferite legate de branding.

Definitii ale conceptului de brand

Definitii ale conceptului de brand

In teorie exista foarte multe definitii ale conceptului de brand. Putine dintre acestea sunt pe intelesul tuturor. De aceea sunt necesare unele comentarii.

Mindlens este o agentie de branding si promovare care isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca, Alba si Bistrita. O parte din caracteristicile noastre sunt descrise in paragrafele urmatoare.

Mindlens - comunicare

Pentru o colaborare cat mai eficienta cu clientii nostri, punem accent pe comunicare.

Pe de o parte, misiunea Mindlens este de a forma conceptele de brand in randul managerilor. Astfel ei vor intelege mai bine activitatile de promovare care trebuie facute pentru ca afacerea lor sa beneficieze de o imagine buna in randul consumatorilor.

Pe de alta parte, pentru a face un plan de branding cat mai eficient, investim timp pentru a intelege cat mai bine domeniul de activitate al clientului.

Mindlens - buget

Misiunea noastra este sa proiectam si sa implementam planuri de branding si promovare in functie de buget. In Romania, exista o prejudecata gresita, aceea ca doar companiile care isi desfasoara activitatea la nivel national sau international au nevoie de un plan de branding. O alta misiune Mindlens este de a schimba aceasta prejudecata.

Mindlens - calitate

O recunoastere a brandului clientilor nostri inseamna si o recunoastere a propriului brand. De aceea, suntem constienti de importanta calitatii in formarea unui brand, asa ca acordam maxima atentie acestui aspect.

Pentru o lista completa a serviciilor oferite de noi vizitati pagina de servicii.

Pentru a apela la serviciile noastre folositi formularul de contact.